Cites literàries: Totes les cançons parlen de tu

15.3.15

ANTES DE EMPEZAR, QUIERO DECIR QUE LA RESEÑA VA A ESTAR EN VALENCIANO. EN LA PARTE DERECHA DE MI BLOG, ESTÁ LA OPCIÓN DE TRADUCIR. ME APETECÍA HACER UNA RESEÑA SOLO EN VALENCIANO, PUES ES TAMBIÉN MI LENGUA MATERNA Y ¿POR QUÉ NO? 
"Els records són emocions atrinxerades.''

"Nosaltres ens sentíem així, lliures, salvatges, armats d'aquelles ganes ingobernables de rebentar el món."

"Pero era el nostre barri. Coneixíem les històries de la seua gent i laseua gentens coneixia a nosaltres. I aquella companyia ens feia sentir estranyament protegits."

"Vides paral·leles amb destins jugats a la sort com una moneda a l'aire."

"Perquè el pitjor no és la desesperació, sinó sentir-se sense forces ni recursos per a combatre-la.

"La felicitat és un sospir."

"La possibilitat de crear per mi mateix em tenia enganxat. Era una exploració dels meus límits que feia en pijama cada nit, a les fosques, tractant de crear melodies pròpies. La clau era imaginar-me lacançó que m'agradaria sentir, com si em falcara els auriculars del walkman i sonaren exactament les notes que em descrivien. La música té aquest poder. Pot explicar els estats d'ànim que ens donen forma, que ens fan ser qui som."

"Tots estem fets de melodies d'altres,d'imatges d'altres, de paraules d'altres. Tots formem part dela biblioteca col·lectiva que s'ha anat forjant als nostres cervells de generació en generació."

 "[...] estava aprenent el que va dir Mandela: si parles a una persona en unallengua que entén, el que li dius li arribaal cervell; si li parles en la seua llengua,li arriba directe al cor."

"No deixes que et roben les il·lusions, solia dir-me. Són només teues."

"Sí, ho aconseguiríem. Era el que pensava. Que nosaltres ho aconseguiríem. I potser era ingenu, però em moria de ganes d'intentar-ho."

"La resignació és el teu suïcidi quotidià."

"Odie els hospitals. Odie profundament els hospitals. Odie aquella olor. Aquelles parets. Aquell fastigós ambient esterilitzat. Odie les sales blanques. Odie aquells espais massa amplis i freds. I sobretot odie aquella sensació de buit." 
  
  

No hay comentarios:

Publicar un comentario